| Havoc PBFs PBFy Havoca. Aktualnie: Vampire Tidewater Downtime |
|
| [Osobisty] Stare Śmieci | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Shogun
Character : Good Liczba postów : 78 Join date : 29/07/2015
| Temat: Re: [Osobisty] Stare Śmieci Pon Paź 19, 2015 12:30 pm | |
| | No. 9 Shadowrunner
- Gotowy, miejmy to już za sobą. - Odpowiedział orkowi. To nie pierwszy raz, kiedy EVO ukryło coś przed nim. Dalej niezmiernie go to irytowało, ale na razie nic na to nie mógł poradzić. Co nie znaczy, że zamierzał puścić to płazem. Przełożeni wiedzieli, że nie przepuszczał okazji, do dzielenia się swoimi uwagami. Alexander usiadł czekając na nawiązanie połączenia. |
| |
| | | Storyteller
Character : Storyteller, Game Master, Narrator Liczba postów : 579 Join date : 16/07/2015
| | | | Shogun
| Temat: Re: [Osobisty] Stare Śmieci Wto Paź 20, 2015 12:36 pm | |
| | No. 9 Shadowrunner
- Znalazłem cel oraz ładunek, który miał za zadanie wynieść z transportu. Nie miałem możliwości zabezpieczenia ładunku, nie wiedziałem co w nim jest, a było wysokie podejrzenie, że zawartość doprowadziła do zarażenia wirusem poszukiwanego elfa. Wkrótce potem znalazłem sam cel - ukrywał się w kanałach. Z pomocą opłaconego najemnika zapuściłem się do kanałów i odnalazłem mutanta Banshee. Powiedział mi kilka ciekawych rzeczy. Na przykład, że nie ostrzeżono go przed jakimkolwiek zagrożeniem związanym z ładunkiem i zerwano z nim kontakt umyślnie zaraz po zarażeniu. Co bardziej interesujące, udało mi się dowiedzieć, że elf zaraził się, jednak z innego źródła, prawdopodobnie od innego zarażonego. Rozumiem, że stołki w zarządzie lubią kiedy się pracuje na ślepo. Najwyraźniej nie nauczyli się niczego po masakrze drużyny Bravo pół roku temu, do którego doprowadzili przez swoje półsłówka i niepotrzebne zatajanie ważnych elementów zadania. - Poprawił się w fotelu. - W każdym razie...cel musiałem niestety zlikwidować, nie dał mi innego wyboru. Ciało spaliłem wedle zaleceń. Ładunek nadal znajduje się w mieszkaniu elfa, o ile miejscowi go nie rozkradli. Jeśli znajduje się tam cokolwiek groźnego dla zdrowia metaludzi, to cóż..tamta dzielnica ma problem. - Po tych słowach zamilknął czekając na odpowiedź Ashforda. |
| |
| | | Storyteller
Character : Storyteller, Game Master, Narrator Liczba postów : 579 Join date : 16/07/2015
| | | | Shogun
| Temat: Re: [Osobisty] Stare Śmieci Pią Paź 23, 2015 4:02 pm | |
| | No. 9 Shadowrunner
- Pytań więcej nie mam, wrócę do wcześniejszego zadania przy okazji wtapiając się w tutejsza społeczność shadowrunnerów. Prędzej czy później trafię na ślad Szóstki. A ty lepiej uważaj, skoro nawet do ciebie nie doszła prawdziwa informacja tym zaginięciu, to...cóż..powiedzmy, że lepiej być aż nadto ostrożnym, z resztą dobrze wiesz jak działa EVO. W każdym razie...powodzenia.- Jeśli Ashford nie miał nic do dodania, to No. 9 wrócił do swoich zajęć. |
| |
| | | Storyteller
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: [Osobisty] Stare Śmieci | |
| |
| | | | [Osobisty] Stare Śmieci | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|