Havoc PBFs
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.
Havoc PBFs

PBFy Havoca. Aktualnie: Vampire Tidewater Downtime

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Pytania do MG

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Gloran

Gloran

Character : Smoke
Liczba postów : 113

Pytania do MG Empty
PisanieTemat: Pytania do MG   Pytania do MG Icon_minitimePią Sie 07, 2015 10:53 pm

1. Mogę jeszcze pozmieniać knowledge skills? Konkretnie Chemistry i Medicine na coś takiego jak Matrix Security (o ile nie jest zbyt ogólne) i Shadow Community albo cokolwiek innego związanego z elektroniką, matrixem lub czymś podobnym, jak masz jakieś sugestie to pisz. Wydaje mi się że to miałoby większy sens, bo postać z założenia ma mieć bardziej praktyczną widzę na ten temat. Po za tym przeglądałem i czytałem sporo o Shadowrunie i brakowało mi czegoś co by się przydało do Legworku, typowo pod hacking. Od razu mówię że byłaby to ostatnia zmiana w postaci, bo z reszty jestem zadowolony. Wybacz też że cię o coś takiego proszę, dopiero zagłębiam się w system i najwyraźniej robię sporo błędów. Razz

2. Jak wygląda pozyskiwanie nowych kontaktów? Zgaduje że można je zdobyć tylko przez role-play, bo jak do tej pory nie widziałem nic o tym że można je kupować za karmę.
Powrót do góry Go down
Storyteller

Storyteller

Character : Storyteller, Game Master, Narrator
Liczba postów : 579

Pytania do MG Empty
PisanieTemat: Re: Pytania do MG   Pytania do MG Icon_minitimePią Sie 07, 2015 10:59 pm

1. Tak, ma to większy sens.

2. Poprzez Roleplay.
Powrót do góry Go down

Pytania do MG
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pytania do MG
» Pytania do MG
» Pytania do MG
» Pytania do MG
» Pytania do MG

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Havoc PBFs :: Shadowrun Archive :: Gra :: Postacie Graczy :: Smoke (Gloran) :: Mechanika (Gloran)-
Skocz do: